www.e-parchet.ro

Bine ati venit!

Montarea, finisarea si reconditionarea pardoselilor din lemn este specialitatea noastra. Experienta acumulata, echipele de profesionesti si dotarea cu scule si utilaje din ultima generatie ne permit sa oferim solutii profesionale clientilor nostri pentru parchet masiv, parchet stratificat, parchet pentru bai, parchet pentru incalzire in pardoseala, pardoseli de exterior, fatade din lemn. Compania LT TOP PARCHET este gata sa va ajute cu servicii de instalare, finisare, reconditionare si intretinere atat pentru proiecte rezidentiale cat si comerciale. Executam lucrari in toata tara, oferim consultanta gratuita pentru solutiile tehnice si estimarea costurilor. Suntem montatori autorizati pentru furnizori de top din domeniul pardoselilor Solid Floor, Stockl, Giant, Exterparkt, Ter Hurne, Nolte. Suntem distribuitori de produse ecologice, profesionale pentru parchet Bona Suedia.(adezivi parchet, lacuri parchet, uleiuri parchet, grunduri parchet,chituri parchet, rasini epoxidice) Profesionisti, creativi si entuziasti!

Despre noi

Suntem o echipa care din anul 2000 doreste sa va aduca satisfactii prin servicii de lux in domeniul pardoselilor din lemn. Gasim intotdeauna solutii inteligente cu un design deosebit sau personalizat pentru confortul dumneavoastra.

De ce LT TOP PARCHET?

Numarul mare de proiecte finalizate care au adus satisfactie clientilor nostri ne recomanda ca un partener serios. Suntem membru fondator al Asociatiei Profesionistilor din Industria Pardoselilor din Lemn.