www.e-parchet.ro

Servicii oferite

Montaj Parchet Masiv

Gasim intotdeauna solutii inteligente, cu design deosebit. Putem realiza modele deosebite, combinand esente din lemn indigen (stejar, nuc, cires, frasin, salcam, paltin) sau exotic. (wenge, zebrano, IPE, jatoba, sucupira, palisandru, maslin, teak, doussie, iroco, merbau)

Reconditionare Parchet

Nimic nu se compara cu aspectul renovat al pardoselilor vechi, sentimentul autentic de lemn vechi trecut prin procesul de restaurare nu poate fi inlocuit.Arta de a transforma aspectul mohorat si uzat intr-o podea fina si frumoasa cu aspect natural si multumirea clientilor nostri este recompensa activitatii noastre.

Finisare Parchet

Procesul de finisare se executa cu utilaje performante, dotate cu aspiratoare de praf. Preferam sa folosim materiale ecologice, cu miros slab si fara pericol pentru sanatate. Pardoselile pot fi lacuite sau uleiate cu finisaje mate, satinate sau lucioase.

Montaj Parchet Stratificat

Montam parchet stratificat atat prin lipire cat si flotant. Specialitatea casei este montajul de parchet pentru incalzire in pardoseala folosind adeziv silanic sau adeziv poliurethanic bicomponent.

Montaj Pardoseli de Exterior (Deck)

Echipele noastre sunt specializate in proiectarea si montarea de pardoseli pentru terase si piscine tip decking.Suntem montatori acreditati pentru pardoseli de exterior Exterpark. Instalarea si tratarea corespunzatoare a lemnului de exterior garanteaza o durata indelungata de folosinta. Aplicand ca strat de finisaj ulei ecologic se asigura protectie UV si se accentueaza culoarea naturala a lemnului.

Intretinere Parchet

Suntem dotati cu unelte si utilaje profesionale specifice pentru curatarea si intretinerea pardoselilor din lemn si parchet.Folosim solutii ecologice Bona atat pentru suprafete lacuite cat si uleiate.

Scari din lemn

Pentru noi creerea unei scari interioare din lemn este o arta,trebuie luate in considerare atat nevoile functionale cat si aspectul estetic, rezultatul este o scara unica in imagine si exclusiva in design

Fatade din Lemn

Fatadele din lemn sunt potrivite atat pentru case de locuit cat si pentru cladiri comerciale. Aspectul unic, rezistenta la intemperii, constructia rapida, calitatile ecologice, valoarea estetica sunt argumente pentru abordari arhitecturale moderne